Etiquetes

, ,

Benvolguts socis.

El proper 17 d’octubre se celebra el Dia Mundial per l’Eradicació de la Pobresa.

A Algemesí hem organitzat una sèrie d’actes per a este mes d’octubre entre la nostra associació ALGEMESÍ SOLIDARI i la PLATAFORMA POBRESA ZERO d’Algemesí:

– Del 15 al 21, activitats de sensibilització en els centres educatius

– Dimarts 23, a les 21 h., al “salonet ” de la parròquia de Maria Auxiliadora: cine-fòrum. Organitza L’Ullal Cultural

– Dimecres 24, a les 20 h., al Saló d’Actes del Casino Municipal: xarrada sobre banca ètica, amb Triodos banc i Fiare – Xarxa valenciana. Organitza Algemesí Solidari.

– Dijous 25, a les 21 h., a la Casa Cantonera: recital de poesia i sopar de baix del braç. Organitza Confiteor.

– Divendres 26, a les 20 h., CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA MAJOR.

– Divendres 26, després de la concentració, oració en la parròquia de Sant Jaume. Organitza Càritas interparroquial.

– Dissabte 27, des de les 9 h., diferents activitats lúdico-esportives al poliesportiu, Mou-te per la Pobresa. Organitzen diversos clubs esportius i lúdics del poble. Adjuntem les diferents activitats que es faran al poliesportiu.

– Dissabte 27 a les 14 h. paella solidària al poliesportiu. Venda de tiquets al bar del poli o ens els podeu demanar per correu.

El proper dijous penjarem els cartells de les diferents activitats per tot el poble com l’any passat. El que puga+vulga ajudar, que acudisca el dijous 11, a les 20 hores, al carrer Gómez Ferrer, número 19. Aviseu si podeu vindre per a organitzar-nos. Si som molts, en un moment ho tenim fem.

VOS ANIMEM A DIFONDRE I A PARTICIPAR EN ALGUNA DE LES ACTIVITATS PROGRAMADES I SOBRETOT EN LA CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA.
SER MEMBRE D’ALGEMESÍ SOLIDARI NO COMPORTA SOLAMENT PAGAR LA QUOTA ANUAL, SINO IMPLICAR-SE, MOURE’S, PER A ACONSEGUIR UN MÓN MÉS JUST.