This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.
Des de la Universitat de Girona organitzem un curs d’estiu de cuina
medieval, continuació del curs de l’any passat, que va anar molt bé. Es
tracta d’un curs de divulgació, on participen medievalistes, com ara Paul
Freedman, catedràtic de la Universitat de Yale, una autoritat mundial en
el tema de les espècies; el cuiner André Bonnaure, el mestre del ‘foie’ o
el sommelier Josep Roca, del Celler.
Us passo l’enllaç a una plana on hi ha més informació sobre el curs:
http://www.fundacioudg.org/curs-de-formacio-i-destiu-en-viatgers-golafres-banquets-i-botes-de-vi-curs-de-viatges-i-de-cuina-medieval-on-line.html
Si em doneu una adreça electrònica, us puc enviar el programa actualitzat. (El curs compta amb professors de les Illes i del País Valencià, entre ells Josep Antoni Aguilar, que n’ és, a més, codirector).
Cordialment,
Xavier Renedo